https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Bu oyuncular bize fazla…

Kayserispor’un nasıl bir futbol oynadığı konusunda hala kafamda deli sorular olduğunu anlatmak için Gençlerbirliği maçını anlatmaya başlayayım.


Her kafadan farklı bir ses çıkacaktır elbette ama benim kafamdaki ses, Hamza Hamzaoğlu ile bu işin bize büyük eziyet edeceğidir. Ligin son haftasına kadar elbette olan bir şey yoktur. Ama ortaya konan futbola baktığımda kimse kusura bakmasın ama bir takım göremediğimi de, belirtmek isterim. Saha içinde bir o tarafa, bir bu tarafa koşan Muğdat sanırım Hamza Hamzaoğlu’nun bir yakını. Bu kadar tahammül edilen bir başka isim de Zoran. Allah aşkına oyunu okuma konusunda acaba ben mi yanlış düşünüyorum? Saha içinde bize işkence eden bu iki isim, neden son dakikalara kadar sahada kalır ki?

Kayserispor’da resmen yenilgiyi gösteren futbolcular bizi beraberliğe razı ettiler. Takım dersen takım yok. Kim ne oynuyor belli değil. Aynı Antalya maçında olduğu gibi yan toplarla, rakibin ceza sahasına girmeye çalıştık. Hamza Hamzaoğlu teknik adam değil mi ki, bu işin bir çözümünü bulamıyor? Bakın Gençlerbirliği çalıştırıcısı Özcan Hoca’ya; ikinci yarıda ilk 5 dakika içinde iki gol ile takımını nasıl öne geçirmesini bildi. Yani bizim takımın düzenini adam maç arasında çözümlemiş ve iki taktik ile sonuca ulaştı. Bizde ise hala saha kenarında sakin bir şekilde bekleyişini sürdüren Hamza Hoca vardı. Ben bu iş nasıl sonuçlanır bilmem ama bu Hamza Hamzaoğlu bize gün yüzü göstermez…