https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


BELLONA KAYSERİ KAYIPLARDA!

Bellona Kayseri evinde oynadığı Nesibe Aydın maçını da kaybetti.


Artık bu saatten sonra hangi maçı kazanacak diye düşünmek dahi istemiyorum. Evinde veya deplasmanda nerde olursa olsun kaybetmeye alışmış bir takım var. Bellona Kayseri Basketbol bu kadar kötü oyun veya bu kadar mağlubiyeti hangi sezonda almıştı bilemiyorum. Ardı ardına 5 haftadır kazanamayan ve ligin alt sıralarında kendine bir yer arayan takımdan bahseder olduk. Eğer ki bu takımın yerinden memnun olanlar varsa buna bir şey söyleyemem. Ama şu bilinsin ki Avrupa’da bile birçok takıma diz çöktürmüş olan bir takımın bu denli sonuçlarla yoluna devam ediyormuş gibi bir izlenim vermesi gerçekten beni üzüyor.

Mali bütçesinden bahsedilen takımla ilgi televizyonda çok şey söyledim ve söylemeye devam ediyorum. Bunları ne kadar dillendirsem de ne yazık ki takımın başında yer alan yönetim katkı yapacak bir çalışma içinde olmuyorlar veya olamıyorlar. Ha bu işin de neresinden bakacağımı bilemiyorum. Çünkü iki tarafı da sivri bir değnek. Takımın gidişatından bahsetsem basketbolseverler aman Kayseri’de zaten zor tutunmuş bir takım diyecekler. Takım iyi desem bu sefer de kendimi kandırmış olacağım. Yani anlayacağınız çok da iyi olmayan bir sorun var karşımızda.

Bellona Kayseri Basketbol bu şekilde giderse düşmenin en iddialı takımı olur. Yönetim elini biraz çabuk tutsun ve mali olarak bulacağını bulup takım için gerekli olan uzun oyuncuyu kadroya dahil etsin. Yoksa çok geç olacak ve takım Türkiye Kupası’nda yer alamayacak…