Zaferin izleri tiyatro sahnesine taşındı

Zaferin izleri tiyatro sahnesine taşındı

Zaferin izleri tiyatro sahnesine taşındı

Turgutlu Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Bağ Bozumu Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında, Antalya Gençlik Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Bir Kurtuluş Savaşı Destanı Kuva-ı Milliye" isimli oyun seyirciyle buluştu. Zaferin izlerini taşıyan oyun seyirciler tarafından büyük ilgi gördü.
Turgutlu Belediyesi Kültür Sanat faaliyetleri kapsamında Nazım Hikmet’in kaleme aldığı Bir Kurtuluş Savaşı Destanı Kuva-ı Milliye kitabından uyarlanan tiyatro oyununu Turgutlulularla buluşturdu. Seyirtepe Tesisleri Amfitiyatro’da gerçekleşen tiyatro oyununa her yaştan Turgutlulu yoğun bir ilgi gösterirken izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı.
Sergiledikleri muhteşem performans ile geceye anlam katan usta oyuncular alanı dolduran Turgutluluların taktirini kazandı.

“Kuva-ı Milliye ruhunu derinden hissettik”
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Zafer Bayramı ve Bağ Bozumu Kurtuluş Şenliklerimizin ilk programı olan ve Nazım Hikmet tarafından kaleme alınan Bir ’Kurtuluş Savaşı Destanı Kuva-ı Milliye’ tiyatro oyununu hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Bu özel gecede Kuva-ı Milliye ruhunu derinden hissettik ve tarihi anları yeniden yaşadık. Tiyatro gösterisine ilgi gösteren kıymetli hemşehrilerimize, sergiledikleri muhteşem performans ile gecemize anlam katan çok değerli sanatçılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.