Tarih: 28.08.2024 14:16

Yunusemre’nin temizlik seferberliği sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelindeki çöp konteynerlerinde temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, rutin çöp toplama hizmetinin yanı sıra vatandaşların taleplerini de çözüme kavuşturuyor.
‘Temiz Çevre Temiz Yunusemre’ sloganı ile ilçe genelinde hummalı bir temizlik kampanyası başlatan Yunusemre Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri aracılığı ile 87 mahallede bulunan yaklaşık 6 bin çöp konteynerinde düzenli olarak çöp toplama hizmeti gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca vatandaşların talep ettiği çöp konteynerlerinin temizlenmesi ve çöplerin alınması isteklerini de hızlı bir şekilde yerine getiriyor.
Amaçlarının temiz bir çevre bilinci oluşturmak olduğunu belirten Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Temizlik İşleri Müdürlüğü aracılığı ile yoğun bir temizlik kampanyası sürdürdüklerini belirtti. Başkan Balaban konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Göreve geldiğimiz günden bu yana başlattığımız temizlik kampanyası ile bu güne kadar pek çok mahallede tonlarca çöp topladık. Bu süreçte pek çok sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlarımız bize destek oldu. İlçemizde bulunan 87 mahallede bulunan yaklaşık 6 bin çöp konteynerlerinde de düzenli olarak çöp alma ve konteyner temizlik hizmeti veriyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın bizden talebi olan çöp alma ve konteyner temizliklerini de hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sağlıklı ve temiz bir Yunusemre için var güçleri ile çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yunusemre’de başlattığımız temizlik seferberliği devam edecek.”



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB