Tarih: 13.08.2024 14:53

Yunusemreli kadınlar reformer ile form tutuyor

Facebook Twitter Linked-in

Yunusemre Belediyesi tarafından kadınlara yönelik gerçekleşen reformer pilates kursları yoğun ilgiyle devam ediyor.
İlçenin genelinde düzenlediği spor kurslarıyla kadınların hayatına dokunan Yunusemre Belediyesi’nde reformer pilates kursları yoğun ilgiye sahne oluyor. Yunus Emre Millet Çarşısı Spor Salonu’nda Antrenör Sıla Adıgüzel eşliğinde haftanın iki günü yapılan kurslara katılan kadınlar, bireysel ihtiyaçlara göre planlanan programlarla beden ve zihin uyumunu en iyi şekilde yakalıyor. Reformer kurslarının salı ve perşembe günleri saat 09.00’dan 21.00’e kadar her saat başındaki derslerle yapıldığı kaydedildi.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yunusemre Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Güneş, modern aletlerle güvenli ve rahat bir ortamda reformer kursu verdiklerini söyledi. Güneş, "Aletli pilates anlamına gelen reformer, son zamanlarda popüler olan bir pilates çeşidi. Vücut dengesi ve esnekliğine göre özel olarak tasarlanmış bir alet üzerinde yapılmaktadır. Yüksek kalori yaktırıp vücudu yeniler. Kemik ve kas sisteminin güçlenmesini sağlar. Tesislerimizde güvenli ve huzurlu bir ortamda yapılan kurslarımıza ilginin her geçen gün artmasından çok memnunuz. Kontenjanlarımız dolmak üzere. Beden ve zihnin tam koordinasyonu için kadınlarımızı kurslarımıza bekliyoruz. Kayıtlar için Yunusemre Belediye’mizin 444 62 09 numaralı telefonundan detaylı bilgi alınabilir" ifadelerini kullandı.
Güneş ayrıca ilçe genelinde 11 kadın lokalinde spor ve egzersiz kursları vererek kadınların sağlık yolculuğuna katkıda bulunduklarının altını çizerek Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik’e destekleri için teşekkür etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB