Tarih: 18.09.2024 14:59

Yunusemre’de ücretsiz fizyoterapi hizmeti başladı

Facebook Twitter Linked-in

Yunusemre Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirdiği fizyoterapi hizmeti ile halkının sağlıklı günlere kavuşmasına da yardımcı oluyor.
Vatandaşın yüzü Yunusemre Belediyesi ile gülüyor. Kültür ve sanat aktiviteleri ile halkın sanat bağlarını kuvvetlendiren Yunusemre Belediyesi, halkının sağlığı için de yoğun çaba gösteriyor. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın vaatlerinden biri olan ücretsiz fizyoterapi hizmeti de hayata geçti. Yunusemre Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen ücretsiz fizyoterapi hizmeti ile Fizik tedavi Uzman Hekimi tarafından Fizik tedavi görebilir ibareli raporu olan vatandaşların hayat kalitesinin artırılması hedefleniyor.

"Vatandaşımızın hayatına katkı sağlayacağız"
Bir sözlerini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, halkın hayatına katkı sunacaklarını belirtti. Başkan Balaban konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Halkımıza verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirdik. Sağlık işleri müdürlüğümüz bünyesinde faaliyete geçirdiğimiz fizyoterapi hizmetimiz ücretsiz olarak ihtiyaç duyan vatandaşımızın hizmetinde olacak. Diğer pek çok hizmetimizde olduğu gibi fizyoterapi hizmetimiz ile de halkımızın hayatına katkı sunmayı sürdüreceğiz. Halkımız ne kadar mutluysa biz de o kadar mutluyuz.”

"Yunusemre ile sağlığıma kavuşuyorum"
Hayat kalitesini artırmak için fizyoterapi hizmetine başvurduğunu belirten Feride Doğan Gönül, kendisi için çok önemli bir yere sahip olan bu hizmeti hayata geçiren Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkür etti. Gönül, “Boynumdan sırtıma doğru gelen bir ağrı, kolumda güç kaybı var. Böyle bir hizmet olduğunu duydum, başvurdum. Sağ olsunlar burada verilen hizmet hayatımı kolaylaştırıyor. İnşallah daha iyi olacağım. Böyle bir hizmeti hayata geçiren başta belediye başkanımız Semih Balaban olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmetten yaralanmak için rapor yeterli
Engelli ve yaşlı bireylerin öncelikli olduğu bu hizmete başvurmak isteyen vatandaşların fizik tedavi uzman hekimi tarafından fizik tedavi görebilir ibareli raporu bulunması gerekiyor. Ücretsiz olarak verilen fizyoterapi hizmeti için başvuruda bulunmak, bilgi almak isteyenler 444 62 09 numaralı çağrı merkezinden ya da Yunusemre Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alabilecek.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB