Yunusemre’de pazar yerleri Pazarcılar Odasına emanet

12.09.2024 17:01:10

Yunusemre’de pazar yerleri Pazarcılar Odasına emanet

Yunusemre Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında belediye sorumluluğunda bulunan pazar yerleri ile ilgili tahsis protokolü imzalandı.
Yunusemre Belediyesi bünyesinde bulunan pazar yerlerinin tahsisi ile ilgili Yunusemre Belediyesi ve Manisa Sebze Meyve ve Umum Pazarcılar Odası arasında protokol imzalandı. Yunusemre Belediyesi Encümen Salonu’nda imzalanan törene Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Sebze Meyve ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay ve yönetimi, Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi İlhan Düzenli, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar katıldı.

“Pazarcılar ne kadar güçlü olursa halkımıza o kadar iyi hizmet eder”
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, yaptığı konuşmada protokolün önemine dikkat çekerek, “Pazarcılar Odası bize göre kamu hizmeti yapan çok değerli bir kurum. Onlarla uzlaşarak kazan kazan ilkesiyle güzel bir protokol yaptık. Bundan sonra Pazarcılar Odası’na pazarlarımızın büyük bir bölümünü yetki anlamında devrettik. Yetki devri bizim burada olmayacağımız anlamına gelmesin. Destan Başkanımıza ve ekibine elimizden gelen katkıyı yapacağız. Pazarcılarımız ne kadar güçlü olursa halkımıza o kadar iyi hizmet gelir. Bunun bilincindeyiz. Bu uzlaşmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Destan Başkan ve ekibiyle iyi işler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
Manisa Sebze Meyve ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay ise bu protokolün yapılmasını uzun süredir beklediklerini kaydederek şunları söyledi: “Yıllardır odamızın daha iyi hizmet verebilmesini sağlamak için bu protokolün yapılmasını dört gözle bekledik. Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban’ın katkısı önemli katkılarıyla beklediğimiz protokolü imzaladık. Başkanımız bize bu konuda güvendi ve bu güveni boşa çıkarmayacağız. Bu süreçte Semih Başkanımız pazarcılarımızın kalkınması için çok büyük özveride bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” Yapılan protokolden duydukları memnuniyeti dile getiren oda yönetimi, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.