Tarih: 08.08.2024 15:46

Yunusemre’de açık hava sinema akşamları başladı

Facebook Twitter Linked-in

Yuntdağı Sanat Günleri ile kırsal mahalleleri sanatla buluşturan Yunusemre Belediyesi, ilçede çeşitli noktalarda düzenlediği Açık Hava Sinema etkinliğiyle akşamları daha renkli hale getirdi. İlk olarak Osmancalı Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe halkın ilgisi yoğun oldu.
Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kültür ve sanat hizmetlerine ağırlık veren Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı Sanat Günleri ile halkın sanata ulaşımını kolaylaştırırken, hayata geçirdiği Açık Hava Sinema Akşamları ile de vizyonda beğeni toplayan film gösterimlerini halkın ayağına götürüyor. İlki Osmancalı Mahallesi’nde gerçekleştirilen sinema etkinliğine mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi. Amaçlarının Kültür-Sanat etkinliklerine hasret kalan halkın mutluluğu olduğunu belirten Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, toplumun Kültür-Sanat bağlarını kuvvetlendirmek istediklerini söyledi. Başkan Balaban, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yunusemreli vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı için göreve geldiğimiz günden bu yana yoğun çaba sarf ediyoruz. Yuntdağı’na sanatı götürerek halkımızın yüzünde tebessüm olmak bizleri de mutlu ediyor. Yuntdağı Sanat Günleri ile bugüne kadar pek çok mahallede konserler ve sihirbaz gösterileri halkımızı mutlu ettik. Şimdi de yeni bir proje ile halkımızın ayağına açık hava sinemasını götürüyoruz. İlk olarak Osmancalı Mahallemize vizyonda büyük beğeni toplayan film gösterimi yaptık. Halkımızın günlük hayatın stresinden bir an olsun kurtulduğunu görmek bizi de çok mutlu ediyor.”
Yunusemre’de Açık Hava Sinema Akşamları projesinin ilk durağı Osmancalı Mahallesi olurken, büyük beğeni toplayan sinema gösterimlerinin etkinlik takvimi ise şöyle:
9 Ağustos 2024 Cuma Saat: 21:00 Yağcılar Mahallesi Düğün Salonu
14 Ağustos 2024 Çarşamba Saat 21:00 Üçpınar Mahallesi Düğün Salonu
16 Ağustos 2024 Cuma Saat 21:00 Muradiye Mahallesi Muradiye Meydanı
21 Ağustos 2024 Çarşamba Saat 21:00 100. Yıl Meydanı



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB