YÜCEL, PAZAR ESNAFININ SIKINTILARINI DİNLEDİ

YÜCEL, PAZAR ESNAFININ SIKINTILARINI DİNLEDİ

İYİ Partili Kazım Yücel, Sabahiye'deki pazar yerini gezdi. Pazar esnafını ziyaret eden Yücel, onların sorunlarını dinledi. Sahabiye pazar esnafı ise kendilerine bir an önce pazar yerinin yapılmasını ve esnafın yol ortasından kurta

İYİ Partili Kazım Yücel, vatandaşı dinlemeye devam etti. Yücel'in bu kez adresi Sahabiye Pazarı oldu. Pazarı gezen Kazım Yücel, hem vatandaşlarla hem de esnafla konuştu. Yücel, kendisine iletilen sorunları tek tek not aldı.

PAZAR YERİ İSTEDİLER

Pazar yeri ziyaretinde öne çıkan konu ise Sahabiye Pazarının yeri oldu. Perşembe Pazarı olarak bilinen yere Mehmet İlgü Ortaokulu yapılırken kendilerinin yol üzerine geçici olarak alındıklarını belirten pazar esnafı, üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala kendilerine temiz ve güzel bir yer tahsis edilmediğinden dert yandılar. Yol ortasında ve hijyen şartlar taşımayan bir pazar yerinde artık kalmak istemediklerini belirten pazar esnafı, Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel'den bu konuyu sık sık mecliste gündeme getirmesini istediler.

Kendilerine yine aynı bölgelerde ve yeri uzaklaştırılmadan modern bir pazar yeri isteyen esnaf, ilgilerinden dolayı da İyi Partili Kazım Yücel'e ayrıca teşekkür ettiler

HALKIN SIKINTILARINI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ

Esnaf ziyaretine ilişkin değerlendirmede bulunan Kazım Yücel de, "Biz, sorunları sahada ve yerinde tespit etmeyi tercih ediyoruz. Halkın sorunları masa başında ve makam koltuğunda tespit edilemez. Mutlaka sahada ve halkın içinde olmak zorundasınız. Eğer biz bu pazara gelmemiş olsaydık, ne pazar esnafının ne de vatandaşın alış veriş yaparken sıkıntılarını öğrenebilirdik. Bizim için çok verimli bir ziyaret oldu. Sorunları yerinde öğrendik ve sorunların çözümü için yapılması gerekenleri birlikte istişare ettik" dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ BİZİM İÇİN EMİRDİR

Yücel, "Pazar esnafının sorunu, bizim sorunumuzdur. Pazardan alış veriş yapan vatandaşlarımızın talepleri bizim için emirdir. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmekten çekinmeyeceğiz ve öncelikli olarak esnafımıza modern bir pazar yerinin tesis edilmesi için gereken girişimlerde bulunacağız. Biz vatandaşımız adına siyaset yapıyoruz ve onların istek ve taleplerini emir kabul ediyoruz. Bilindik siyasetçiler gibi görüntü vermek için kesinlikle dolaşmıyoruz. Sorunları not ettik ve çözmek için bugünden çalışmaya başladık" şeklinde konuştu.