Yılmaz’dan gençlere motivasyon ziyareti

10.08.2024 13:11:44

Yılmaz’dan gençlere motivasyon ziyareti

Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu öğrencilerini ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, öğrencilere moral ve motivasyon aşıladı. Gençlere olan inancını vurgulayan Başkan Yılmaz, kursta eğitim gören öğrencilere başarı diledi.
Şehitkamil’de POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi), PMYO (Polis Meslek Yüksekokulu), BESYO (Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu), SBF (Spor Bilimleri Fakültesi), MSÜ (Millî Savunma Üniversitesi), ASEM (Astsubay Eğitim Merkezi), SUEM (Subay Eğitim Merkezi), spor lisesi ve bekçilik sınavlarına hazırlık kursu devam ediyor.
Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu, başarı oranıyla dikkat çekiyor. Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu kapsamında verilen eğitimlerde başarı oranı neredeyse yüzde 100’e ulaştı. Şu anda 371 öğrencinin eğitim aldığı kurs, gençlerin hayallerine ulaşmasında büyük rol oynuyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Bir süre çalışmaları takip eden Başkan Umut Yılmaz, çalışmalara verilen arada gençlerle sohbet etti.

“Benim de bir hayalim vardı”
Başkan Yılmaz, hayallerine ulaşmak için çalışan gençlere olan inancını dile getirerek, “Benim de bir hayalim vardı ve o hayale kavuşmanın ne kadar büyük bir mutluluk olduğunu 31 Mart’ta öğrendim. İnşallah, Allah her birinize hayal ettiğiniz yerlere ulaşmayı nasip eder. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

“Bu oranı yüzde 100’e çıkarmak mümkün”
Başkan Yılmaz, “Hepiniz pırlanta gibi gençlersiniz. Geleceğiniz için burada büyük bir emek sarf ediyorsunuz. Bizim kursumuzun başarı oranı yüzde 99 buçuk. Eğer emek verilir ve mücadele edilirse, bu oranı yüzde 100’e çıkarmak mümkün. Sizlerin bu işi başaracağınız duruşunuzdan belli” diyerek öğrencilerin motivasyonunu yükseltti.
Gençlerin geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemesi için büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Başkan umut Yılmaz, öğrencilerin hayallerine ulaşmaları için gerekli tüm desteği sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.