Yılmaz’dan Emrullah-Şule Anaokulu’na anlamlı ziyaret

11.09.2024 15:55:14

Yılmaz’dan Emrullah-Şule Anaokulu’na anlamlı ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Emrullah-Şule Anaokulu öğrencilerini ziyaret ederek miniklerle keyifli anlar geçirdi.
Kapıda öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Umut Yılmaz, her bir öğrenciyle yakından ilgilendi ve samimi sohbetler gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, ziyareti sırasında öğrencilere kırtasiye malzemesi seti hediye ederek öğrencilerin eğitimine destek olmaya devam etti.
“Kendisine çok teşekkür ediyoruz”
Anaokulu Müdürü Fatih Karagöz, Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün, Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz program çok güzel ve verimli geçti. Okullar açılmadan önce yaz döneminde başkanımızın destekleriyle okulumuzda oyun parkı, kamelya, bank, çöp kovaları gibi birçok düzenleme yapıldı, saha zemini boyandı. Başkanımız, okulumuzun tüm ihtiyaçlarını gidermek için büyük bir özveriyle çalıştı. Öğretmenlerim, öğrencilerim ve velilerim adına kendisine çok teşekkür ediyoruz. Eğitime verdiği desteklerden ve bizlere gösterdiği ilgiden dolayı Başkanımız Umut Yılmaz’a şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.