Yılmaz’dan 2024-2025 eğitim-öğretim yılı mesajı

9.09.2024 16:05:33

Yılmaz’dan 2024-2025 eğitim-öğretim yılı mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına ilişkin mesaj yayımladı. Yılmaz, yeni eğitim döneminin tüm öğrencilere, velilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, eğitimin önemine vurgu yaptı.
Belediye olarak bu yıl da eğitim-öğretim faaliyetlerine katkıda bulunmak, okulların fiziki şartlarını iyileştirmek ve öğrenci ile öğretmenlerin bazı ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Başkan Umut Yılmaz, çocukların modern, sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim alabilmeleri için gerekli tüm desteği sağlamaktan geri durmayacaklarını vurguladı. Ayrıca, öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımlarını artırmak ve kendilerini her alanda geliştirmelerine imkan tanımayı da öncelikli hedefler arasında gösterdi.

"Yanlarında olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz"
Başkan Yılmaz, yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı ve coşkusunu yaşadıklarını belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin başarıya adım adım ilerlediği bu yolda, onların yanlarında olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Elimizden gelen tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz”
Yılmaz, eğitimin bir toplumun gelişmesi ve ilerlemesindeki en önemli unsur olduğuna dikkat çekerek, çocukların iyi bir eğitim almasının, donanımlı bireyler olarak yetişmelerinin ve ülkeye katkı sağlayacak bireyler olmalarının en büyük öncelikleri olduğunu belirtti. Yılmaz, “Bu süreçte, öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmeleri, kendilerini geliştirmeleri ve potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmaları için elimizden gelen tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Yeni başarı hikâyeleri yazacağınıza inanıyorum”
Başkan Yılmaz, öğrencilere hitaben, “Bu yıl da azimle çalışarak hedeflerinize ulaşacağınıza, yeni başarı hikâyeleri yazacağınıza inanıyorum. Sizlerin başarısı, ülkemizin geleceğini aydınlatacak, milletimizi daha ileriye taşıyacaktır. Başarıya giden bu yolda, sizlere güveniyor ve her adımınızda yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz” ifadelerini kaydetti.

“Başarılarınızın daim olması dileğiyle”
Başkan Yılmaz, yeni eğitim-öğretim yılının başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederek, tüm öğrencilerin bu yıl da bilgiyle donanarak geleceğe umutla bakmalarını diledi. Yılmaz, “Başarılarınızın daim olması dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” sözleriyle mesajını tamamladı.