Yetenekli öğrencilerin Zafer Bayramı resimleri ödüllendirildi

29.08.2024 15:23:09

Yetenekli öğrencilerin Zafer Bayramı resimleri ödüllendirildi

Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hanım Lokalleri ve Meslek Edindirme Kurslarında yaz ayları boyunca eğitim alan ilk ve ortaokul öğrencilerine 30 Ağustos Zafer Bayramı konulu resim yarışması düzenlendi. 37 eserin katıldığı yarışmada jürinin belirlediği dereceye girenlere ödülleri verildi.
Sosyal belediyecilik çalışmaları ile adından söz ettiren Yunusemre Belediyesi, düzenlediği resim yarışması ile çocukların 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu resmetmesini sağladı. Belediye bünyesinde bulunan öğrencilerin yaz tatili boyunca eğitim aldığı yaz okullarında resme ilgisi olan 37 öğrencinin katıldığı yarışmada 30 Ağustos Zafer Bayramı resmedildi. Seçici kurul başkanlığını Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan’ın yaptığı yarışmada Jüri ise Mustafa Pala, Hidayet Gültekin ve Orhan Peynirci’den oluştu. Kapalı oylama ile gerçekleştirilen yarışma ilk ve ortaokul olmak üzere iki kategoriye ayrıldı. İlk üç ve mansiyon olmak üzere iki kategoride toplam sekiz öğrenci ödül almaya layık görüldü. Yunusemre Belediyesi’nde düzenlenen ödül töreninde öğrencilere ödülleri verildi. Ödül törenine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, Yunusemre Belediyesi Koordinatörü Mehmet Karatosun, öğrenciler ve aileleri katıldı. Ödüllerini jüri üyeleri tarafından alan öğrenciler, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın 30 Ağustos Zafer Bayramıyla ilgili mektubu, hediye seti, madalya ve teşekkür belgesi verildi. Yetenekli öğrencilerin birbirinden güzel eserlerden oluşan 30 Ağustos Zafer Bayramı sergisi 8 Eylül Pazar gününe kadar Yunusemre Belediyesi giriş katında sergilenecek.
Resim yarışmasında ortaokullarda 1. Buğlem Köker, 2. Elif Sare Bulut, 3. Melek Kaplan kazanırken, mansiyon ödülünü Furkan Efe Saltık kazandı. ilkokullarda ise 1. İbrahim Ömer Coşkun, 2. Eslem Emirtekin, 3. Elif Bahar Sesli olurken, mansiyon ödülünü ise Alya Mina Özkefal kazandı.