?YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİ KAYSERİ´YE DAVET ETTİ?

?YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİ KAYSERİ´YE DAVET ETTİ?

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, İstanbul´da seyahat acentaları ve tur operatörleriyle bir araya geldi. Kayseri´nin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini anlatan Vali Orhan Düzgün, dünyadaki herkesi medeniyetler beşiği Kayseri´ye davet ederek, ?Kayseri, t

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, İstanbul´da seyahat acentaları ve tur operatörleriyle bir araya geldi. Kayseri´nin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini anlatan Vali Orhan Düzgün, dünyadaki herkesi medeniyetler beşiği Kayseri´ye davet ederek, ?Kayseri, tarihiyle, kültürüyle, gastronomisiyle, Erciyes kış merkeziyle, 4 mevsim bir turizm hazinesidir? dedi.

Türk Hava Yolları A.O. Kayseri Satış Müdürlüğü´nün organize ettiği Kayseri Tanıtım Kahvaltısı, 18 Aralık tarihinde, İstanbul´da BW Citadel Hotel´de yapıldı. Toplantıya, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, THY Kayseri Bölge Müdürü Tamer Sislier, THY Satış Pazarlama Başkanı Halil İbrahim Polat, Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Müdürü Fercan Başkan´ın aralarında bulunduğu kamu, yerel yönetimler ve  turizm sektörünün temsilcileri katıldı.

KAYSERİ AÇIK HAVA MÜZESİDİR

Konuşmasında, Kayseri´nin turizm potansiyelini kaydeden Vali Orhan Düzgün, şunları söyledi; ?Her köşesi, uygarlıkların kalıntılarının birbiriyle kucaklaştığı Kayseri, Anadolu´nun en köklü ve en eski yerleşim alanlarından birisidir. Uygarlıkların derin izlerini taşıyan bir açık hava müzesidir. Sanayisi, Erciyes kış merkezi, üniversiteleri gibi birçok alanda yakaladığı başarısıyla, ülkemizin birçok alanda önde gelen şehirlerinden olan Kayseri´yi, yerli ve yabancı misafirlerimizin görmesini istiyoruz. Seyahat acentalarımızı ve onların misafirlerini, kentimize davet ediyoruz? diye konuştu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ?Valimiz ve ben, turizm kökenli iki idareciyiz ve sizleri en iyi biz anlarız. Şehrimize gelen tüm misafirlerimizi, Türk misafirperverliği eşliğinde ağırlamaya hazırız? dedi. Kayseri Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. THY Satış Pazarlama Başkanı Halil İbrahim Polat, Kayseri´nin yurtiçi ve yurtdışında tanıtılması konusunda THY olarak yaptıkları pazarlama çalışmalarını anlattı. BW Citadel Hotel´de gerçekleşen organizasyona, 100´e yakın seyahat acentası, tur operatörü ve otel yetkilileri katıldı.