YENİDEN REFAH PARTİSİ KAYSERİ TEŞKİLATI 2. YILINI KUTLADI

YENİDEN REFAH PARTİSİ KAYSERİ TEŞKİLATI 2. YILINI KUTLADI

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, partilerinin Türkiye'de yüz binlerce teşkilat mensubuyla teşkilat olarak seçimler öncesinde ülke çapında teşkilatlandığını söyledi.

YRP Kayseri İl Başkanlığı, partilerinin kuruluşunun 2'nci yıl dönümü nedeniyle parti il binasından basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Önder Narin yaptığı açıklamada, "2 yıl önce Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın liderliğinde ve 99 kurucu üyemizin imzalarıyla Yeniden Refah Partimizi kurduk. Partimizi kurduğumuz gün Ankara’da, Hacı Bayram-ı Veli Hazretleri’nin dizinin dibinde çekmiş olduğumuz besmele ile yola revan olduk. Yeniden Refah Partimizi kurarken binlerce yol arkadaşımızla birlikte yaşadığımız heyecan, merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız’ın 1969’da başlattığı yürüyüşün ilk adımlarının heyecanı ile aynı heyecandı" diye konuştu.

 

Yaşanabilir bir Türkiye yeniden büyük Türkiye

Yeniden Refah Partisinin 81 il  820 ilçede teşkilatlandığını belirten İl Başkanı Narin, "2 yıldır büyük bir heyecanla sürdürdüğümüz bu çalışmalarda, tertemiz bir geçmişe sahip olan Yeniden Refah Partimiz’in, milletimizden gördüğü büyük teveccühe şahitlik ediyor olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Partimizin kurulduğu günden bu yana tüm Anadolu’yu karış, karış geziyor, milletimizle buluşuyoruz. Kapısına kadar gittiğimiz insanlarımız yakamızda bulunan rozetimizi görünce hasretle bize sarılıyor. Bu azim ve inançla yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, hak ve adaletin hakim olacağı yeni bir dünya hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.