YENİDEN REFAH PARTİSİ İL BAŞKANI NARİN’DEN ELEŞTİRİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ İL BAŞKANI NARİN’DEN ELEŞTİRİ

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin ilimiz siyasilerini eleştirerek “. Açıkça söylemek gerekirse halk artık sizden sıkıldı. Yıllardır değişen bir şey yok. Sizden olanları zengin ettiniz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin yazılı açıklamasında şöyle dedi: “Kayseri siyaseti yıllardır neredeyse aynı. Hep aynı yüzler ve isimler. Yıllardır aynı isimler yönetimde ve siyasetin içinde olunca da bazı doğru yada yanlış dedikodular doğal olarak oluyor. Son dönemde konuşulanlar ise gerçekten vahim. Gerçekçi ve çözüm olmayan açıklamaların yapıldığı villa ihaleleri ile Kayserispor konuları şuan halkın gündeminde. Fısıltı gazetesinde konuşulan ihaleye fesat konuları, devasa hastane sahibi yapan Kayserispor yöneticiliği şuan yerel medyada sıkça yer almakta. Kayseri de siyasi iktidar artık çuvallamıştır. Açıkça söylemek gerekirse halk artık sizden sıkıldı. Yıllardır değişen bir şey yok. Sizden olanları zengin ettiniz.  Proje ve yenilik üretemez oldunuz. Son yıllarda seçilme sebebiniz sadece alternatifsizlik. Vatandaşın ateşi yükseliyor sabrı tükeniyor ve de artık bir alternatifi var. Yine Refah , Yeniden Refah demek için sabırsızlanıyor.

 Milli görüş belediyeciliği ile halk hizmete kavuşmuş hizmet edenler ise memlekette iktidar sahibi olmuştu. Aradan geçen sürede siyasi erk iktidar sarhoşu olmuş durumda. Bu sarhoşluğun etkisiyle aşırı özgüven ve tek kudret bemim anlayışı ortaya çıktı. Mülk ve kudret sahibinin Allah olduğu unutuldu, halka hizmet hakka hizmettir düsturu yerine kimi nerden nemalandırırız görüşü hakim oldu. Teşkilatları da dahil olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşlarında liyakat yok sayıldı. Etkili , yapıcı ve inandırıcı bir muhalefetin olmayışı ve ana muhalefet partisinin belli bir kitlenin dışına çıkamayışıda iktidar partisinin elini güçlendirdi.

İktidar ve yandaşlarının haberi olmasa da vatandaşın ateşi yükseliyor yükselen ateşe ilaç arıyor. İlaç ise Yeniden Refah Partisi dir. Çare Milli Görüş tür. Halktan ve halkın gündeminden uzaklaşan siyasetçiler artık bu millete umut vermemektedir. Şuan ülkemizde hangi sektöre el atsak kime dokunsak bin dert işitiyoruz. Dertlere derman olmak için sabırsızlanıyor var gücümüzle bunun için çalışmaya devam ediyoruz. Deva da Gelecek te Umutta YENİDEN REFAH’tadır.”