YENİDEN REFAH PARTİSİ İL BAŞKANI NARİN’DEN ‘ANNELER GÜNÜ’ MESAJI

YENİDEN REFAH PARTİSİ İL BAŞKANI NARİN’DEN ‘ANNELER GÜNÜ’ MESAJI

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin yayınladığı bir mesajla ‘Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Önder Narin yayınladığı mesajında şunları söyledi: “Dünyada yaygın olarak MAYIS ayının 2. haftasında kutlanan Anneler Günü, Antik Yunan tarihinden başlayarak 1914 yılında Amerika da gelenekselleşerek sonrasında ise dünya geneline yayılarak ülkemizde de aynı tarihte kutlanmaktadır. Tarihçesinden ve gününden ziyade bizi ilgilendirmesi gereken husus bugüne adını ve anlamını veren annelerimizdir.

Annenin önemi ilk insan ile başlar. Yaratılışımız bütün canlılar içerisinde anneye büyük önem arz etmiştir. Düşünün ki o olmadan varoluş olamaz. Allah çoğalmayı anneye bağlı kılmıştır. Ona benzersiz ve alternatifsiz büyük bir özellik yüklemiştir. Peki, Yaradan’ın anneye verdiği önemi bizler annemize veriyor muyuz, akıl baliğ olduktan onu kaybedinceye kadar ona layık bir evlat olabiliyor muyuz, Cenneti onun ayakları altında arıyor muyuz? Maalesef ki hayır. Çok fazla eksiğimiz ve kusurumuz var. Üzülerek belirtmeliyim ki, annemizin değerini onu kaybedince anlıyoruz. Annesini kaybetmiş biri olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki; annen yok kimsen yok.

İşte 10 Mayıs Anneler Günü’nün, her gününde anlam ve önemi budur. Annenizin kıymetini biliniz. Ona hayattayken önem veriniz.  Son zamanlarda yan yana gelemeseniz de arayınız sorunuz. Kutlamalarınızda ve sosyal medya paylaşımlarınız da Annesini kaybetmiş insanları incitmeyecek tavır takınınız. Başta rahmetli annem olmak üzere tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’ kutlu olsun.”