Yeniden Refah Partisi davet üzerine mahalleye gitti

Yeniden Refah Partisi davet üzerine mahalleye gitti

Halkla iç içe olma ve halkın derdiyle dertlenme ilkesiyle yola çıkan Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç ve beraberindekiler Develi'ye bağlı Saraycık Mahallesi'ni ziyaret ettiler.

Neredeyse her gün Develi’nin değişik mahallelerini ve her kesimden esnafı ziyaret eden Kılınç ziyaretleri esnasında muhataplarına Genel Başkan Fatih Erbakan’ın ve İl Başkanı Önder Narin’in selamını iletiyor, onlara ‘94 Ruhu’nu anlatıyor, Milli Kaynaklar Paketi kitabından ve projelerinden bahsediyor.

Mahalle Başkanı Emre Başar'ın daveti ile geldiği ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç "Saraycık Mahalle Başkanımız Emre Başar'ın daveti üzerine Saraycık Mahallemizi ziyaret ettik, mahalle sakinlerimizin sorunlarını dinledik, sorunların çözümü için gerekli görüşmeleri yaptık. Biz vatandaşla iç içe olan, vatandaşın derdiyle dertlenen, yaralara merhem olmak, Develi halkını refaha kavuşturacak, şehrimize vizyon katacak projeler üreten bir teşkilat olmak istiyoruz. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı televizyonda ya da internette izleyen birçok vatandaşımız artık iktidarın bir alternatifi olduğunu görüyor ve bize destek oluyor. Bizde onlara Yaptık yine yaparız diyoruz " ifadelerini kullandı.