Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan Meral Akşener'i ziyaret etti

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan Meral Akşener

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve beraberindeki heyet, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e nezaket ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'a, parti Genel Sekreteri Suat Pamukçu, 54. Hükümeti Bakanı ve  Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sacit Günbey ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk eşlik etti.

'Ülkenin temel meselelerini ve çözüm önerilerimizi konuştuk'

Olumlu bir havada geçen ziyaret sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erbakan şunları söyledi:

"Tabii  Sayın Akşener, 54.  Refahyol Hükümeti’nin İçişleri Bakanı olması hasebiyle ve ‘28 Şubat  Postmodern Darbesi’ne karşı göstermiş olduğu kararlı duruşu nedeniyle, Milli Görüş Camiamızın takdirini kazanmış, kıymet verdiğimiz bir siyasetçidir. Bu görüşmede ülkemizin temel meseleleri ve çözümleri hakkında fikir teatisinde bulunduk. Muhtemel bir erken seçim ve seçim kanununda yapılması muhtemel değişiklikler konusunda değerlendirmeler yaptık. Kendisine ayrıca partimizin, kuruluşundan bu yana kısa zamanda almış olduğu büyük mesafe konusunda bilgilendirme yaptık."

 

 

'Siyasette keskin ve kutuplaştırıcı dil ülkemize zarar veriyor'

Siyasette kullanılan keskin ve  kutuplaştırıcı dilin, ülkemiz ve milletimize vermiş olduğu zararları da konuştuklarını ifade eden Erbakan, "Siyasette nezaket dilinin hakim olması için karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bu vesile ile Genel Başkanımızı ve heyetimizi misafir eden İyi Parti Heyetine ve sayın Akşener’e Partimiz adına Teşekkür ederiz, bu ziyaretin Milletimiz için hayırlı sonuçlara vesile olmasını dileriz." ifadelerini kullandı.