YENİ SEZONDA VOLEYBOL HAKEMLERİ

YENİ SEZONDA VOLEYBOL HAKEMLERİ

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından belirlenen zaman aralığında vizesini yaptıran ilimiz hakemlerinin kimler olduğu belli oldu.

Ülkemizde her federasyon yeni dönem için hazırlıklar yaparken bu anlamda müsabakaları yönetecek hakemler içinde çeşitli seminer ve vize işlemleri yapıyorlar. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitimle seminer uygulaması yapan federasyonlardan Türkiye Voleybol Federasyonu da yeni dönem için hakem listelerini belirledi.

Hem ülkemizde, hem de ilimizde düdük çalacak olan hakemler için belli bir zaman aralığını şart koşan Voleybol Federasyonu vizesini yaptıran ve faaliyetlerde yer alacak olan hakemlerin isimlerini de açıkladı.

Konu ile ilgili olarak Kayseri Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle şunları söyledi: “Yeni dönem için her federasyon hazırlıklarını yapıyor. Pandemi süreci tabi ki de spor olaylarında bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Bizler her an hazır olmak için çalışıyoruz. Bu bağlamda ilimizde yer alan hakemlerinde vizeleri yapıldı. Sayı olarak Federasyon’dan bize bilgiler ulaştı. Uluslararası, ulusal ve il olmak üzere 71 hakemimiz yeni sezonda görev yapabilecekler. Faal olmayan hakemlerimiz ve 2 yıldır vizesini yaptırmayanların da hakemlikleri ile ilgili kararları kendileriyle paylaştık. Umarım salgın biran önce ortadan kalkar ve bizde eskiden olduğu gibi yeniden maçlarımıza ve salonlarımıza döneriz” dedi.