Yeni öğrenciler bilgilendirildi

Yeni öğrenciler bilgilendirildi

Yeni öğrenciler bilgilendirildi

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından Düzce Üniversitesini yeni kazanan öğrencilere yönelik düzenlenen, “Eğitim Öğretim Sürecinde Bilmeniz Gerekenler” başlıklı çevrimiçi etkinlik gerçekleştirildi.
Düzce Üniversitesinin ve Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezinin sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Öğrenci İşleri Daire Başkanı Tahir Güney, Merkez kariyer danışmanı Öğr. Gör. Zeynep Kömür’ün yönelttiği sorular doğrultusunda, ders kayıt işlemleri, yan dal ve çift ana dal, sınavlar ve mezuniyet konuları hakkında önemli bilgiler verdi.
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca gerçekleştirilen faaliyetler ve işlemler hakkında bilgi sunan Tahir Güney, Düzce Üniversitesi’nin diğer birimleriyle koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Bu yıl hayata geçirilmesi planlanan yeni uygulamalar ile ilgili de konuşan Tahir Güney, öğrencilerin eğitim öğretim hayatı boyunca ihtiyacı olan tüm işlemlerde kolaylık sağlamak adına çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.
Öğrencilerin akıllarındaki soru işaretlerinin yanıt bulduğu etkinlikte, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Tahir Güney, “Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyor ve Üniversitemize yeni gelen tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.