Tarih: 27.08.2024 12:09

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi çalışmalar değerlendirildi

Facebook Twitter Linked-in

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının başlamasına kısa bir süre kala okullarda ve çevrelerinde öğrencilere yönelik yapılan çalışmalar ve alınan güvenlik tedbirleri Manisa Valisi Enver Ünlü başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.
Valilik Brifing Salonunda yapılan toplantıya Vali Enver Ünlü, Vali Yardımcıları Mustafa Yıldız ve Erhan Günay, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Şener Şen, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli ve ilgililer katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Enver Ünlü, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için yapılan hazırlıkların önemine dikkat çekerek, “Eğitim, geleceğimizin teminatıdır ve çocuklarımızın en iyi eğitim imkanlarına sahip olmaları hepimizin ortak hedefidir. Eğitimdeki kaliteyi artırmak ve öğrenci başarılarını en üst seviyeye çıkarmak için tüm kurumların iş birliği içinde çalışması önem arz etmektedir.” dedi.
Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan eğitim yatırımları, okulların durumu, okullarda devam eden bakım ve onarım çalışmaları hakkında sunum eşliğinde bilgi verildi.
Ayrıca İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü okul çevrelerinde ve trafikte alınan önlemlere ilişkin katılımcılara bilgi verdi.
Toplantı koordinasyonu gerektiren konuların görüşülmesi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması ile sona erdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB