YAZIK BU EMEKLERE!

YAZIK BU EMEKLERE!

Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olan HES Kablo Kayserispor sahadan 5-1 mağlup ayrılarak düşme hattındaki yerini perçinlemiş oldu.

Süper Lig’de geçen hafta aldığı galibiyeti devam ettirmek adına bu hafta Kasımpaşa karşısına çıkan HES Kablo Kayserispor, Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Maçın daha ilk dakikalarında baskı ile karşılaşan sarı-kırmızlılar 6.dakikada gelişen Kasımpaşa atağında Haddadi’nin ceza yayı üzerinden arka direğe kestiği oraya gelişine vuran Koita’yla topu filelerinde gördü ve 1-0 geriye düştüler. 11.dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Aytaç’ın şutunu, kaleci Lung sektirdi. Dönen topun sahibi olan Sarlija, düzgün vuruşla skoru 2-0 yaptı. 30.dakikada Aytaç’ın ara pasıyla ceza alanında meşin yuvarlağı önünde bulan Koita, topu Ndongala’ya çevirdi. Altı pas içindeki Ndongala, müsait pozisyonda topu filelerle buluşturdu ve ilk 30 dakika da skoru Kasımpaşa 3-0 yaptı. İlk yarıda bu skorla tamamlanmış oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Kayserispor oldu. 59.dakikada Mesanovic’in pasında yay üzerinde topla vuruşan Mensah, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve skoru 3-1’e getirdi. Golden sonra ataklar yapsa da, sonuç alamayan Kayserispor’da futbolcular, Kasımpaşa’nın ani atakları sonucunda kalesinde zor anlar yaşadılar. 84.dakikada Haddadi’nin pasında Aytaç, ceza alanı içinde önce topu düzeltti. Ardından yaptığı vuruşla topu köşeden filelerle buluşturarak skoru 4-1’e getirdi. 87.dakikada Ramazan Köse’nin uzun pasını alan Yusuf Erdoğan, ceza alanı içine sarktı ve sağ çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek maçın skorunu da 5-1 olarak ilan etmiş oldu.