Tarih: 08.08.2024 11:41

’Yaz Dostum’ konserleri sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Mersin Büyükşehir Belediyesinin kentin farklı noktalarında gerçekleştirdiği ’Yaz Dostum’ konserleri sürüyor. Erdemli ilçesindeki Kızkalesi Meydanı’nda gerçekleşen konserde, aslen Mersinli olan sanatçı Cüneyt Işık sahne aldı.
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca gerçekleştirilen ‘Akustik’, ‘Pop’, ‘Yayla’ ve ‘Yaz Dostum’ konserleri ile Mersinliler müzik ziyafeti yaşamaya ve yaz akşamlarını dolu dolu geçirmeye devam ediyor. Her hafta farklı bir noktada sürdürülen konserlerin bu seferki durağı, Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi oldu. Kızkalesi Meydanı’nda gerçekleşen konserde, Mersinli sanatçı Cüneyt Işık sahne aldı.
İlçe halkının yanı sıra, tatile gelen yerli turistlerin de alanı doldurduğu konser, müzikseverlere keyifli dakikalar yaşattı. Son dönemin sevilen parçalarının yanı sıra, zaman zaman nostaljik şarkıları da seslendiren sanatçıya, zaman zaman dinleyiciler de eşlik etti.

"Kültür ve sanatı, kentin her yerine yayıyoruz”
Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ, Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği konserlerinin bu haftaki durağının Kızkalesi olduğunu belirterek, "Konserimizde halkımızla, tatilcilerle ve misafirlerimizle beraber olduk. Kültür ve sanatı her yere yayıyoruz. Konserlerimiz devam edecek" dedi.
Kızıyla konsere gelen vatandaşlardan Filiz Yıldırım da güzel bir akşam geçirdiğini ifade ederken, Gaziantep’ten tatil için gelen ve konsere ailecek katılan Yasemin Orhan, "Konser eğlencemize eğlence kattı" diye konuştu.
Nevşehir’den tatil için gelen Harun Karıl ise "Konser güzeldi, çok memnun kaldık" derken, Zuhal Çakır da, "Konserde 7’den 70’e herkes eğlendi" ifadelerini kullandı.
Konseri izleyen gençlerden Dilek İnce de duygularını, "Ailece buradan geçerken konseri gördük. Çok güzel ve çok eğlenceliydi. Geçmişten günümüze her yaşa, her gruba hitap ediyordu" şeklinde ifade etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB