Yarı Maraton için kayıtlar devam ediyor

12.08.2024 14:17:00

‘Koramaz Vadisi’ temalı 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu kayıtları devam ediyor.

Erken kayıt avantajlarından yararlanmak için son beş gün kaldı. 

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de ulusal ve uluslararası boyutta düzenlediği dev organizasyonlarına devam ediyor.

Büyükşehir Spor A.Ş. topluma küçük yaşlardan itibaren spor kültürünü aşılamak, sporu hayatın daimi bir parçası haline getirmek amacıyla yüzlerce spor etkinliklerine ek olarak, Kayseri'de maratonun da gelenekselleşmesi için ‘Bir Maratondan Daha Fazlası’ sloganıyla 3 yıldır devam eden Kayseri Yarı Maratonu ile sadece Kayseri halkını değil, tüm Türkiye'yi spora teşvik ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, her yıl şehrin kültürel değerlerini maraton teması olarak belirleyerek, kentin güzelliklerini tüm dünyaya tanıtmayı, profesyonel ve amatör koşucuları bir araya getirerek spor yapılmasını, katılımcılara doğal ve kültürel mirasın keşfettirilmesini amaçlıyor. Geniş katılımlı bir etkinlik şeklinde 3 yıldır devam eden Büyükşehir’in Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nun dördüncüsü gerçekleşecek.

Maraton için kayıtlar devam ederken Spor A.Ş.’den yapılan açıklamada, ‘Koramaz Vadisi’ temalı 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu kayıtları devam ediyor 

Erken kayıt avantajlarından yararlanmak için son 5 gün” denildi.