Yapacağın tercihle geleceğine değer kat

22.07.2024 17:05:52

Yapacağın tercihle geleceğine değer kat

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı puan ve sıralama sonuçlarının açıklanmasının ardından, Düzce Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek “Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri” 24-25-26 Temmuz 2024 tarihlerinde 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Üniversite öğrencisi adaylarının Düzce Üniversitesi’ni daha yakından tanıyabilmesi amacıyla düzenlenecek tanıtım günlerinde adaylar; Düzce Üniversitesi’nin akademisyenleri ve idari personellerinden, Düzce Üniversitesi’nin eğitim öğretim faaliyetlerini, bilimsel ve sanatsal çalışmalarını, başarılarını, sosyal ve sportif aktivitelerini, uygulama imkanlarını ve öğrencilere sunulan imkanları öğrenme fırsatı bulacak.
Üç gün boyunca sürecek olan “Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri’nde öğrenci adayları, eğitim görmek istedikleri programlar hakkında bilgi sahibi olabilecek, Düzce Üniversitesi’nin nitelikli öğrenci yetiştirme ve nitelikli eğitim sunma vizyonunu tanıyacak. Öğrencilerin, doğru tercih ve kariyer planlaması ile eğitim öğretim hayatlarının geri kalanında yol gösterici olmayı hedeflendiği Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri’nde, öğrenci adayları Düzce Üniversitesi hakkında aklındaki tüm soruları yanıtlama fırsatı yakalayacak.
Akademisyenlerin tecrübeleri ve yönlendirmeleriyle doğru üniversite ve doğru meslek tercihleri için sizleri tanıtım günlerine bekliyoruz.