VİRÜS ARASINA KADAR BELLONA KAYSERİ

VİRÜS ARASINA KADAR BELLONA KAYSERİ

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bellona Kayseri Basketbol, korona virüs nedeniyle verilen arayı dinlenerek geçiriyor. Sarı-kırmızılı ekip, araya kadar çıktığı 19 karşılaşmadan 9 galibiyet ve 10 mağlubiyet aldı.

İlimizin basketboldaki lokomotifi Bellona Kayseri Basketbol, korona virüsü nedeniyle liglerin tatil edilmesinin ardından dinlenmeye çekildi. Sarı-kırmızılı ekip, araya kadar çıktığı 19 karşılaşmadan 9 galibiyet ve 10 mağlubiyet aldı.

Sezona Avrupa Kupası maçları ile başlayan ve yükselen grafiği ile dikkatleri üzerine çeken Bellona Kayseri Basketbol, ilk olarak Avrupa Kupaları’na veda etti. Ardından temsilcimiz, Türkiye Kupası’ndan da elendi. Özelikle ikinci yarıda inişli çıkışlı bir grafik çizen Bellona Kayseri Basketbol, son olarak 21.haftada sahasında Mersin ekibine 94-70 mağlup oldu. Bu mağlubiyetin ardından temsilcimiz, 21 hafta geride kalırken 28 puanla 8.sırada yer aldı. Alınan bu sonuçların ardından sarı-kırmızılı ekip, hedeflediği ilk 8 şansını da zora soktu.

Sahasında oynadığı Mersin karşılaşmasının ardından liglere ara verilirken, sarı-kırmızılı oyuncular TBF’nin vereceği çalışmalara göre çalışmalarına başlayacak. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun sona ermesine ise 5 hafta kaldı.