Vezirköprü’de İlköğretim Haftası kutlaması

Vezirköprü’de İlköğretim Haftası kutlaması

Vezirköprü’de İlköğretim Haftası kutlaması

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde İlköğretim Haftası, Zeki Cevher İlkokulu’nda düzenlenen programla kutlandı.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Zeki Cevher İlkokulu Müdürü Şadi Baş, “Yeni eğitim- öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Öğrencilerimize başarılı, eğlenceli okul yılları diliyorum“ dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, “2024-2025 eğitim ve öğretim yılında 143 okulumuzda bin 500 öğretmenimiz ve 16 bin 500 öğrencimiz ile ders başı yapmış bulunmaktayız. Sevgili öğrencilerimiz, bu yeni eğitim ve öğretim yılınızda arkadaşlarınızla, öğretmenlerinize hep birlikte mutlu bir yıl geçirmenizi ve derslerinizde başarılı olmanızı diliyoruz. Saygıdeğer velilerimiz, bugün çocuklarını okullarla buluşturmanın heyecanını birlikte yaşıyoruz. Sizin çocuklarınız bizim çocuklarımız. Bizlere emanet ettiğiniz yavrularınızı hayata beraber hazırlayacağız. Bu süreçte sizlerin de desteklerinizi görmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu.
Etkinlik, Zeki Cevher İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı şiir dinletileri, müzik gösterilere ve halk oyunları ile devam etti. Çeşitli etkinlik ve gösteriler yapılan program, protokol üyeleri ve öğrencilerin birlikte çaldığı sembolik ders zili ile son buldu.
Programa Vezirköprü İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı Murat Gül, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.