Vezirköprü Belediye Spor için 2 milyon TL toplandı

27.08.2024 16:34:33

Vezirköprü Belediye Spor için 2 milyon TL toplandı

Vezirköprü Belediye Spor için kulüp başkanı Uğur Yıldırım ve yönetimi tarafından birlik, beraberlik ve yardım gecesi tertip edildi. “Senin şehrin senin takımın” sloganıyla düzenlenen gecede 2 milyondan fazla bağış geldi.
Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda Vezirköprü Belediye Spor için düzenlenen birlik, beraberlik ve destek gecesine Vezirköprü İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, İlçe Belediye Başkanı Av. Murat Gül, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya, geçmiş dönemlerin kulüp başkanları yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Vezirköprü’lü iş insanı katıldı.
Vezirköprü Belediye Spor ile ilgili kısa bir tanıtım yapan Kulüp Başkanı Yıldırım, "Hedefimiz kulübümüzü bal ligine ve daha üst liglere taşımak, inşallah hep birlikte çalışacağız ve başaracağız" dedi.
Belediye olarak ilçe takımlarının her zaman yanında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Murat Gül, "Mevzu bahis Vezirköprü olunca akan sular durur, dolayısıyla ilçemizin takımına gereken desteği vereceğimizin sözünü şahsım adına veriyorum. Vezirköprü Belediye Spor’un ihtiyaçları doğrultusunda tarafımıza ne düşüyorsa canla başla çalışıp, takımımızı olması gereken yere getireceğiz" diye konuştu.
Gecede bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Kaya, "Bir daha gelecek olsan nereye gelirsin soruna hiç düşünmeden Vezirköprü cevabını veririm. Bu kapsamda ilçemizin takımı da bizim için çok önemli. Bunun yanında ilçe takımımızın alt yaş kategorilerinde futbol oynayan genç kardeşlerimizin gelişimi ve ihtiyaçları da çok önemli. Ben kulüp için gelecek desteklerden genç kardeşlerimizin de faydalanacağından eminim" şeklinde konuştu.

"İş insanı vergiliden belediye spora tam destek"
Vezirköprü Belediye Spor için düzenlenen birlik, beraberlik ve bağış gecesinde Vezirköprü esnaflarından ve Vezirköprülü iş insanlarından tam destek geldi. Geceye telefonla bağlanan iş adamı Uğur Vergili, Vezirköprü Belediye Spor’a 1 milyon lira bağış sözü verdi.