Vali Ünlü LGS şampiyonlarını ödüllendirdi

16.07.2024 17:16:35

Vali Ünlü LGS şampiyonlarını ödüllendirdi

Manisa’da Liselere Geçiş Sınavına (LGS) giren ve bütün soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan öğrenciler, Vali Enver Ünlü’ye ziyarette bulundu. Vali Ünlü, üstün başarı gösteren öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdi.
Liselere Geçiş Sınavına (LGS) giren ve bütün soruları doğru cevaplayan Hilal Koyuncu, Ali Eren Dalgıç, Bedri Topçu, Kağan Genç, Eymen Sunmaz, Eren Naymanol, M. Eymen Çağlayan ve Ferhat Ege Akarsu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli ve öğretmenleri ile birlikte Vali Enver Ünlü’yü ziyaret etti. Bu başarının başta öğrencilerin aileleri olmak üzere bütün Manisa’yı gururlandırdığını söyleyen Vali Enver Ünlü, “Daha yolun başındasınız ve aynı disiplinle çalışmaya devam edeceksiniz. Önünüzde uzun bir yol var, o uzun yolda göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Zaman biriktirilemeyen ama en kıymetli servetimiz. Onun için zamanı iyi kullanmak ve kendinizi geleceğe iyi hazırlamak mecburiyetindesiniz. Ülkeniz ve ailelerimiz için buna mecbursunuz. Türkiye’nin en başarılı öğrencileri olarak 2. Yüzyılı, Türkiye’nin Yüzyılını sizler inşa edeceksiniz. Ne diyor Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’Cumhuriyeti biz kuruduk, onu yaşatacak ve yüceltecek sizlersiniz’ Sizler azminiz ve çalışkanlığınızla büyük bir başarıya imza attınız. Bu başarı, sadece ailenizi ve öğretmenlerinizi değil, tüm Manisa’yı gururlandırdı. Hepinizi yürekten kutluyorum” dedi.
Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Vali Ünlü, "Bu başarılarınızın devamı için aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edin. Sizler, ülkemizin geleceği için büyük umut kaynağısınız. Bugün elde ettiğiniz başarı, gelecekte elde edeceğiniz nice başarıların habercisidir. Yolunuz açık olsun, her zaman sizlerin yanındayız ve sizlerle gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli ise öğrencilerin başarısının eğitim camiası için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Bu başarı hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin özverili çalışmalarının bir sonucudur. Öğrencilerimizin elde ettiği bu başarı, bizleri de motive ediyor ve gururlandırıyor" dedi.
Bu başarıyı elde etmek için çok çalıştıklarını ve emeklerinin karşılığını aldıklarını söyleyen öğrenciler, bundan sonra da aynı azimle çalışarak daha büyük başarılara imza atmak istediklerini ifade ettiler.
Vali Enver Ünlü, Liselere Geçiş Sınavında tam puan alarak Türkiye 1’incisi olan Hilal Koyuncu, Ali Eren Dalgıç, Bedri Topçu, Kağan Genç, Eymen Sunmaz, Eren Naymanol, M. Eymen Çağlayan ve Ferhat Ege Akarsu’yu tebrik ederek Başarı Belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.