Vali Çelik başarılı öğrencileri kabul etti

Vali Çelik başarılı öğrencileri kabul etti

Vali Çelik başarılı öğrencileri kabul etti

Hakkâri Valisi Ali Çelik, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) dereceye giren öğrencileri makamında ağırladı.
Ziyarette öğrencilerle tek tek ilgilenerek, başarı hikâyelerini dinleyen Vali Çelik, elde ettikleri derecelerin hem aileleri hem de Hakkâri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı. Vali Çelik, "Sizler Hakkâri’nin gururusunuz. Elde ettiğiniz bu başarılar, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Eğitimde gösterdiğiniz çaba ve kararlılık, ilimiz için büyük bir gurur kaynağıdır" dedi.
Vali Çelik, öğrencilerin hedeflerini, üniversite ve meslek tercihlerini de dinleyerek, "Bizler, her zaman yanınızdayız. Yeter ki siz çalışmaya, öğrenmeye ve üretmeye devam edin. Geleceğin liderleri, bilim insanları, öğretmenleri, doktorları bu şehirden çıkacak" ifadelerini kullandı.
Buluşma, öğrencilerin başarılarının ödüllendirilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.