Vali Aygöl, patik hediye eden Hatun teyze ve yatağa bağlı eşini ziyaret etti
Tunceli Valisi Şefik Aygöl, kendisine patik hediye eden Hatun Polat'ı ve 20 yıldır yatağa bağımlı eşini evinde ziyaret etti.
Anlamlı Bir Karşılaşmanın Ev Ziyaretine Dönüşü
Tunceli Valisi Şefik Aygöl’ün Mazgirt ilçesindeki bir ziyareti sırasında yaşanan dokunaklı karşılaşma, kısa süre sonra samimi bir ev ziyaretine dönüştü. Daha önce Şeyh Çoban Baba Cemevi’nde Vali Aygöl’e el emeğiyle ördüğü patikleri hediye eden Hatun Polat, bu kez kendi evinde misafir edildi.
Yirmi Yıllık Yaşam Mücadelesi ve Vefa
Yıllardır yatağa bağımlı eşine bakan Hatun teyzenin yaşam mücadelesi ve vefası, ziyarette derin duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Bu duygu yüklü buluşmada Hatun teyze, Vali Aygöl ve Mazgirt Kaymakamı Emrah Akduman’a yine ördüğü patikleri hediye etti.
Vali Aygöl'ün Duygulu Sözleri
Ziyarette konuşan Vali Şefik Aygöl, "Hatun ablanın yaşadığını hiçbirimiz anlayamayız, çok zor bir olay. Eşini, sevdiğini 20 yıldır yatağa bağımlı bir şekilde, bir de muhtaçlık içerisinde bakmak gerçekten çok zor. Çok vefalı bir kadınsın, Allah senden razı olsun" dedi.
Hatun Teyze'nin İçten Cevabı
Hatun Polat ise duygularını, "Benim yanımda olması yeter bana. Şimdi böyledir ya, kalbimin içinde" sözleriyle ifade etti.

