Tarih: 03.09.2024 15:08

Uşak’ta şeker tadında eğitim başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına 3-6 yaş aralığındaki çocukların okul öncesi eğitimine katkıda bulunmak ve annelerin sosyal hayata katılmalarına olanak sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Uşak Belediyesi, Elma Şekeri Kreş ve Gündüz Bakımevi projesiyle bu alanda ilk hizmetini hayata geçirdi.

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve ön kayıtların bu hafta alınacağı kreş, çalışan annelere büyük ölçüde destek olacak. Dikilitaş, Karaağaç, Ünalan, Bozkurt ve Işık Mahallelerinin herhangi birinde ikamet eden ailelerin çocukları için geçerli olan bu hizmetten yararlanmak isteyen aileler; bugünden itibaren 05 Eylül 2024 Perşembe günü saat 19:00’a kadar başvuru yapabilecek.

Gerekli evraklar Karaağaç Mahallesi’nde bulunan Elma Şekeri Kreş ve Gündüz Bakımevine teslim edildikten sonra değerlendirmeye alınacak çocukların dosyaları; Uşak Belediyesi tarafından kurulan komisyon kurulunda incelenecek. Onaylanan başvurular sonucunda aileler ile iletişime geçilerek kayıt işlemleri yapılacak. Kreş hizmetinden faydalanmak isteyen aileler her türlü bilgi ve detaylar için 0 534 014 88 64 numaralı telefondan bilgi alabilecek.

Elma Şekeri Kreş ve Gündüz Bakımevine başvuru yapılabilmesi için çocukların 3-6 yaş aralığında (37-72 aylık) olması ve tuvalet eğitimini tamamlamış olması gerekiyor. Öte yandan aynı aileden birden fazla çocuk için başvuru yapılabiliyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB