Uşak Belediyesinden eğitime büyük destek

14.08.2024 18:59:24

Uşak Belediyesinden eğitime büyük destek

Uşak Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımına başlıyor.
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın talimatıyla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada; 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemeleri desteği sağlanarak eğitim sürecine katkıda bulunulacak. Bu kapsamda başvuru yapan ilkokul ve ortaokul düzeyinde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye malzemeleri Uşak Belediyesi tarafından karşılanacak. Başvurular Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde bulunan bankoya 19 Ağustos 2024 tarihinde alınacak.
Eğitim konusunda hiçbir masraftan kaçmıyoruz
Çalışmaya ilişkin bilgi veren ve kırtasiye malzemelerini hazırlamaya başladıklarına vurgu yapan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, ‘’Öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hayatında yanında olmak bizim için büyük bir mutluluk. Ailelerimize de sosyal destek olarak katkıda bulunmuş oluyoruz. Eğitim konusunda hiçbir masraftan kaçmıyoruz. Bu vesileyle öğrencilerimizin ve velilerimizin 2024-2025 eğitim öğretim yılını kutluyor; herkese huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum’’ diye konuştu.