Tarih: 24.08.2024 11:22

Ünlü şefler Önallar Gıda için Denizli’ye geldi

Facebook Twitter Linked-in

1957 yılından bu yana 3 kuşaktır Denizli’de süt ürünleri sektörünün öncüsü olan Önallar Gıda, Bayramyeri Meydanı’nda bulunan ‘Kasap ve Peynir Hali’nde’ yeni konsept mağazasını açılışını gerçekleştirdi. Görkemli açılış törenine ünlü şeflerin yanı sıra çok sayıda davetli katılım sağladı.

3 kuşaktır Denizli’ye hizmet veren ve 1957 yılından bu yana Denizli’de süt ürünleri sektörünün öncüsü olan Önallar Gıda, yeni konsept mağazasının açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Açılış öncesi Ünlü şefler Hazer Amani ve Özlem Mekik’in yanı sıra Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek gerçekleştirilen workshop etkinliğinde Önallar Gıda’nın birbirinden eşsiz lezzetlerini Denizlililere tanıttı. Amani ve Mekik; Önallar Gıda’nın uzman ekiplerince üretilen lavatanlı, kahveli ve Antep fıstıklı peynire hayran kalırken, konuklarına ikram etmeyi de ihmal etmedi. Umut Akyürek’te workshopta Denizlililere mini bir konser verirken, konuklar Önallar Gıda’nın üçüncü kuşak temsilcisi Halil Alptuğ Önal’ı tebrik etti.

İş ve Siyaset dünyası açılışta yer aldı
Workshop etkinliğinin ardından Bayramyeri Meydanı’nda bulunan ‘Kasap ve Peynir Hali’nde konsept mağazasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Önallar Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Önal, Önallar Gıda’nın üçüncü kuşak temsilcisi Halil Alptuğ Önal ile Önallar Ailesi; AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sözkesen, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürü Nevzat Dikkat, STK temsilcileri, Denizli iş ve siyaset dünyasının önde gelenlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Konuşmaların ardından konsept mağazasının açılış kurdelesi kesilirken, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin özel tasarladığı ‘Kubinek’ tanıtıldı. Önallar Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Önal, “Boynuz kulağı her zaman geçer. Alptuğ da üçüncü kuşak temsilcimiz olarak bizleri geçti. Allah yolunu açık” etsin ifadelerini kullandı.

"Bu benim için bir miras, bir kültür mirası"
Açılış töreninde açıklamalarda bulunan ve katılımcılara teşekkür eden Önallar Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Halil Alptuğ Önal, “Bu benim için bir miras, bir kültür mirası. Ömrünü bu sektöre adamış bir duayenin mirasını taşımaktan gurur duyuyorum. Önallar 1957 konsept mağazamızın lansmanını gerçekleştirdik. Bu güzel şehre böyle güzel bir şarküteri lazımdı. Buradaki o eksik parçayı da ben ve ekibim olarak tamamladık. İçeride muhteşem ürünler var. Emin olun sabah kahvaltıdan akşam tamamlayıcıya kadar pek çok alternatifler oluşturduk. Hem ithal ürünler getirdik, hem Ar-Ge ürünlerimiz var. Herkesi bu lezzetleri tatmaları için Kasap ve Peynir Hali’nde açtığımız yeni mağazamıza davet ediyoruz. Biz halde büyüdük. Bizim kültürümüz burası. Onun için bu tarihi yapıda, bu kültürel mirası yaşatmak ve gelecek nesiller için, farklı bir noktaya taşımak için çok emek saf ettik. Bugün burada bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Açılışın ardından Halil Alptuğ Önal, konsept mağazada konuklarına bilgiler verirken, usta ellerden çıkan birbirinden lezzetli peynirleri ikram etti. Ayrıca Halil Alptuğ Önal’ın yakaladığı orkinos balığı şeflerin elinde hayat bulurken, ünlü şef Hazer Amani konuklarına mutfakta tüyolar vermeyi ihmal etmedi. Eşsiz lezzetleri Amani kendi elleriyle ikram ederken, konuklar unutulmaz bir güne de şahitlik ettiler.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB