Tarih: 12.08.2024 11:53

Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali sona erdi

Facebook Twitter Linked-in

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali’ne ev sahipliği yaptı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Final Jam işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali kapsamında, Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’nda gösteriler düzenlendi. Üç gün süren festivalde, 19 ülkeden dans grupları, çeşitli kategoride hareketli danslarını Antalyalılar için sergiledi.
19 ülkeden dansçılar yarıştı
Türkiye, Ukrayna, Rusya, Fas, Venezüella, Almanya, Belarus, Afrika, Moğolistan, Özbekistan, Fransa, Portekiz, İngiltere, İtalya, Brezilya, Arjantin, Kolombiya, Bulgaristan ve Çin olmak üzere 19 ülkeden dünya şampiyonları ve dereceli dansçılar festivalde görsel bir şölen sundu.
Ödüller sahiplerini buldu
Festivalin ilk gününden son gününe kadar dansçılar arasında sahnede rekabet yaşandı. DJ Volkan Akkaya’nın müzikleri eşliğinde Breaking ve All Style kategorisi final gösterileri, izleyenlere eğlenceli anlar yaşatırken, müziğin ritmine kendini kaptıran Antalyalılar, dansçıları alkış ve tezahüratlarla destekledi. Solo dans gösterilerinde Türkiye’yi temsil eden Volkan Arıcı birincilik kazanırken, grup dans gösterilerinde muhteşem sahne performansıyla Rusya birinci oldu. Ödüller, Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Şube Müdürü Okan Atilla tarafından takdim edildi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB