U15 GREKO-ROMEN GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI

U15 GREKO-ROMEN GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI

U15 Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası başladı. Üç gün sürecek müsabakalara 55 ilden 330 sporcu katılacak.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonanın açılış seremonisine Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Güreş İl Temsilcisi Naci Doğan, Güreş Federasyonu yetkilileri, sporcular, antrenörler ve davetliler katıldı.

Şampiyonanın açılış seremonisinde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, şöyle dedi: “Genç kardeşlerim içimiz yanıyor. Ciğerimiz yanıyor. 33 Şehit verdik. 33 fidanı rabbimizin yanına gönderdik. Bu saatten sonra daha çok çalışmalıyız ve birlik beraberlik içerisinde olmalıyız. Bayrağımızı kimse indiremeyecek. Sizin ana gayeniz, Çanakkale de

Atalarınızın gayesidir. Onlar torunlarımızın kulaklarından ezan sesi eksilmesin diye bizler için canlarını feda ettiler. Şuan ki şehitlerimiz, sizler ve bizler de bu ülke için bizden sonraki nesle daha güçlü bir Türkiye bırakmak için canımızı seve seve feda etmeye hazırız. Bu ülke için her şeyimiz feda olsun. Bu müsabakaların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

27 Şubat-01 Mart 2020 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 55 ilden 330 sporcunun katıldığı U15 Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası, bir birinden heyecanlı ve çekişmeli müsabakalara sahne oluyor.