Talas Belediyespor, Türkiye Şampiyonu oldu!

Talas Belediyespor, Türkiye Şampiyonu oldu!

U15 Türkiye Futbol Şampiyonası gerçekleştirildi. Final maçında Samsun Kadıköyspor’u 4-2 mağlup eden Talas Belediyespor şampiyon oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Altyapı Gelişim Ligi çerçevesinde mücadele eden Talas Belediyespor, kupanın sahibi oldu. Zonguldak’ta dün oynanan yarı final maçında Bursa ekibi Yeni Karamanspor’u penaltı atışları ile mağlup ederek finale yükselen Talas Belediyespor, bugün de Samsun Kadıköyspor ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler; Zonguldak Kemal Kökal Stadyumun’da oynanan ve ilk yarısını 3-1 önde tamamladığı Kadıköyspor maçının ikinci yarısında bir gol daha buldu ve sahadan 4-2’lık skor üstünlüğünü ile ayrılarak şampiyon oldu. 

Maçın ardından düzenlenen tören ile kupa ve madalyasını alan Talas Belediyespor U15 takımı büyük sevinç yaşadı. 

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın "Şampiyon yine Talas Belediyespor. Kupa Zonguldak'tan Talas'a gelecek demiştik. Gençlerimiz bizi mahcup etmedi ve geçen yıl olduğu gibi bu yıl da zirveye çıktı. Samsun Kadıköy'ü 4-2 yenerek Türkiye Şampiyonu olan U15 takımımızı yürekten kutluyorum. Bu başarıda emeği geçen futbolcularımıza, teknik heyetimize, yönetimimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bu gurur hepimizin" dedi.