Turkuaz Seramik yeni sezonda da OSB Teknik Koleji’nde

Turkuaz Seramik yeni sezonda da OSB Teknik Koleji’nde

Voleybol Kadınlar 1.Lig temsilcimiz Kayseri OSB Teknik Koleji, geçen sezon anlaşma yaparak isim hakkını verdiği Turkuaz Seramik ile yeni dönem için el sıkıştı.

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde 2020-2021 sezonunda mücadele etme hakkını elde eden ve bu bağlamda da güçlü sponsor destekleri isteyerek yola çıkan Kayseri OSB Teknik Koleji, ilk sezonunda Turkuaz Seramik firmasıyla anlaşmış ve isim sponsorluğunu sezon sonuna kadar başarılı bir şekilde temsil etmişti.

Yeni sezon öncesinde de bünyesindeki oyuncuları güçlendirerek hedefini bir basamak daha yukarıya çıkarmak isteyen yöneticiler, kulübün yapısındaki sponsor sayısını artırmaya çalışıyorlar. Yeni isim arayışları devam ederken diğer yandan mevcutta yer alan Turkuaz Seramik yetkilileri ile bir görüşme yapan kulüp idarecileri yeni sezon içinde birlikte çalışma konusunda hem fikir oldular. Yeni sezonda da Turkuaz Seramik ile el sıkışan yöneticiler ilk iş olarak iç transferde anlaşmak istedikleri oyuncularla görüşmeler gerçekleştirdiler. Baş Antrenör Harun Şahin’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıran yönetim Ünize Cansız ve Zehra Coşkusu ile yeniden sözleşme imzaladı.

Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji, 1.Lig’deki ikinci sezonunda hedefini bir basamak daha yukarıya taşımak için çalışmalar yapıyor.

(F. Mehmet Akbeyaz)