TURKUAZ SERAMİK OSB’YE İLK HAFTA ŞOKU

TURKUAZ SERAMİK OSB’YE İLK HAFTA ŞOKU

Voleybol Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji, sahasında ilk hafta konuk ettiği Bolu Belediye karşısında maça tutunamadı ve müsabakayı 3-0 kaybetti.

Voleybol Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde heyecan çekişmeli bir şekilde oynanan müsabakalarla başladı. İlk hafta karşılaşmalarında beklenmedik sonuçlara imza atılırken, hazırlıklarını uzun süredir gerçekleştiren ilimiz temsilcisi Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji evinde beklemediği bir mağlubiyet aldı.

OSB Spor Salonu’nda saat 13.00’da başlayan müsabakada rakip Bolu Belediye temsilcimize salonda zor anlar yaşattı. Servis ve file önünde daha aktif olan Bolu Belediye de oyuncular zaman zaman üstünlüğü ellerinde tutamadılar ve temsilcimiz bu durumdan faydalanarak üst üste sayılar kazanmasını bildi. Oyun hâkimiyetini kısa sürede eline alan rakip Bolu Belediyesi, maç sonuna kadar üstünlüğü elinde tutmasını bildi ve setleri 14-25, 19-25 ve 16-25 gibi açık ara skorlarla kazanarak galibiyete imza attı.

Voleybol Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde B Grubu ikinci hafta karşılaşmasında Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji deplasmanda Numune Gençlik ile karşı karşıya gelecek.