Turkuaz Seramik OSB’den, Antakya Belediyesi’ne 3 oyuncu gönderildi

Turkuaz Seramik OSB’den, Antakya Belediyesi’ne 3 oyuncu gönderildi

Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji geçen sezon 1.Lig’e çıkmasında büyük katkısı olan oyuncularından Beyza, Hande ve Neriman’ı sezonun ikinci yarısında 2.Lig 5.Grup’ta play-off mücadelesi veren Antakya Belediyesi’ne kiralık olarak g

Voleybol 2.Ligi’nde geçen sezon oynadığı başarılı maçlarla takımı play-offa çıkartmış Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji oyuncularından 3 isim Antakya Belediye yolcusu.

Geçen sezonki başarılarını sezonun ikinci yarısında Antakya Belediyesi’nde de göstermesi beklenen Beyza, Hande ve Neriman kiralık olarak Antakya Belediyesi’ne gönderildi. 2.Lig’de play-off mücadelesi veren takım 5.Grup’ta 21 puanla 3.sırada yer alıyor.

Kulüpten konuya dair yapılan açıklamada şöyle denildi: “Kulübümüz lisanlı sporcularından Beyza Dursun, Hande Albayrak ve Neriman Korkmaz sezonun ikinci yarısında Antakya Belediye Spor Voleybol takımın formasıyla şehrimizi temsil etmeye devam edecekler.Ligin ikinci yarısında play-off için kritik maçlarına çıkacak olan Antakya Belediye Spor takımına kiralık olarak giden sporcularımıza yeni takımlarında başarılar diliyoruz.  Önümüzdeki sezon görüşmek dileğiyle, şimdilik hoşça kalın.”