Turkuaz Seramik OSB, grubu 8.sırada bitirdi

Turkuaz Seramik OSB, grubu 8.sırada bitirdi

Voleybol 1.Lig Kadınlar B Grubu’nun son haftasında deplasmanda Adam Voleybol takımı ile karşılaşan Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji, müsabakayı 3-0 kazanarak grubu 8.sırada tamamlamış oldu.

Voleybol 1.Lig Kadınlar B Grubu’nda 22 haftalık sezon oynanan müsabakalarla sona erdi. Gruptaki son maçta Gaziantep deplasmanında Adam Voleybol takımının konuğu temsilcimiz Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji oldu. 

Gaziantep Talat Özkarslı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk iki setini 20-25 ve 15-25’lik skorlarla geçen temsilcimiz Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji üçüncü sette de zorlanmadan müsabakayı tamamlamak istese de ne yazık ki rakibin bu sette direnci ile karşılaştı. Rakibin direnç gösterdiği 3.sette temsilcimiz tecrübesi ile seti 22-25 kazanmasını bildi ve karşılaşmayı da 3-0 kazanarak galip olan taraf oldu. 

Voleybol 1.Lig Kadınlar B Grubu’nun son haftası da bu müsabakalarla sonuçlanırken temsilcimiz grubu 8.sırada tamamladı ve gelecek sezonda da yine 1.Lig’de Sultanlar Ligi için mücadele edeceğini göstermiş oldu.