Türksat’tan, Dünya Motokros Şampiyonası’na iletişim desteği

Türksat’tan, Dünya Motokros Şampiyonası’na iletişim desteği

Türksat’tan, Dünya Motokros Şampiyonası’na iletişim desteği

Afyonkarahisar’da 4-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) ve NG Afyon Motofest etkinliği Türksat A.Ş.’nin iletişim desteğiyle tüm dünyada yayınlanacak.
Türksat A.Ş.’nin, iletişim desteği sağlayacağını duyurduğu Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) ve NG Afyon Motofest’e ilişkin Ankara’da imza töreni düzenledi. Türksat Gölbaşı Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen imza törenine, Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok’un yanı sıra, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Ogün Baysan, TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ve davetliler de katıldı.

Hasan Ertok: "Sporcularımızın başarısı artıkça da ülkemizin prestiji artıyor"
Türksat’ın iletişim desteği vermesiyle motokrosun daha duyulur bir hale geldiğini söyleyen Türksat Genel Müdürü Hasan Ertok, "Ülkemizde motor sporlarına gençlerimizin daha profesyonel eğilmesinin yanı sıra, bu sporculara olan desteği artırdığını düşünüyorum. Tabii ki sporcularımıza destek arttıkça spor alanında emek verenlerin motivasyonu artıyor, başarıları perçinleniyor. Sporcularımızın başarısı artıkça da ülkemizin prestiji artıyor. Ancak başarılı kalabilmek ve çıtayı yükseltmek için kamu, sivil toplum ve üniversiteler öncülüğünde gençlerimizin hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir ortam sunmamız gerekiyor. Dünya Motokros Şampiyonası’nı 180’e yakın ülkede 3.5 milyara yakın izleyiciye Türksat uyduları üzerinden ulaştırabilecek olmak da ayrı bir gurur" diye konuştu.

Ogün Baysan: "Türksat’ın desteğiyle 186 ülkeye ulaşacağız"
TMF Başkanı Ogün Baysan ise Türksat’ın katkılarıyla 6 yılda 7. organizasyonlarını düzenleyeceklerini ifade ederek, "Bu organizasyona geçtiğimiz sene katılım sayısı 400 binlere ulaştı, bu sene katılım sayısının 400 binleri de aşacağını düşünüyorum. Türksat’ın desteğiyle 186 ülkeye ulaşacağız. Bütün dünyada Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin tanıtımındaki en güçlü sponsorumuz Türksat’a teşekkür ederiz. Buraya en iyi yarışçılar geliyor, bütün dünyanın gözünün önünde şampiyonanın sonucu neredeyse Afyonkarahisar’da belirleniyor" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Türksat Genel Müdürü Ertok ile TMF Başkanı Ogün Baysan sponsorluk anlaşmasını imzaladı.