Türkiye’ye örnek olan merkezlerde yaz dönemi kayıtları başladı

Türkiye’ye örnek olan merkezlerde yaz dönemi kayıtları başladı

Türkiye’ye örnek olan merkezlerde yaz dönemi kayıtları başladı

Turgutlu Belediyesinin Mustafa Kemal ile Albayrak Mahallelerinde hayata geçirdiği ve sunduğu imkanlarla Türkiye’de bir ilke imza attığı Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde ön kayıtlar başladı. Yaz döneminin ilk ders zili ise 8 Temmuz Pazartesi günü çalacak.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın göreve gelmesiyle birlikte eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına önemli projeleri bir bir hayata geçiren Turgutlu Belediyesi, Mustafa Kemal ile Albayrak Mahallelerine kazandırdığı Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde yaz dönemi heyecanı yaşanıyor. Okul öncesi eğitimle birlikte spor, müzik, resim, drama, el sanatları, jimnastik vb. kursların yer alacağı merkezde 3-5 yaş aralığındaki çocuklar yarı zamanlı olarak eğitim görebilecekler. Merkezde, temel eğitimler ile birlikte çocukların sosyal ve sanatsal etkinliklerle buluşmasını sağlayacak eğitsel oyunlar ve çeşitli aktiviteler yer alacak.

Yaz dönemi ilk dersi 8 Temmuz pazartesi günü
Ön kayıtların başladığı Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde yaz dönemi ilk ders zili 8 Temmuz Pazartesi günü çalacak. Ön kayıtlar, Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde 09:00-12:30/13:30-17:00 saatleri arasında yapılacak. Kayıtlar hakkında Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne ait 0236 313 21 22 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir.

“Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğiz”
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Mustafa Kemal ve Albayrak Mahallelerimize kazandırdığımız Çocuk Kültür Sanat Merkezlerimizde yaz dönemi kayıtlarımız başladı. 3-5 yaş arası evlatlarımızın kaliteli ve eşit eğitim aldığı Çocuk Kültür Sanat Merkezlerimizde okul öncesi ile Montessori eğitimlerini ve üç öğün beslenme programını ücretsiz sunuyoruz. Bu çalışmalarımızla Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğiz. Yaz dönemimiz ailelerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.