Türkiye’nin sanatsal oteline yoğun ilgi

Türkiye’nin sanatsal oteline yoğun ilgi

Türkiye’nin sanatsal oteline yoğun ilgi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki MGallery The Bodrum Hotel’de birbirinden ünlü sanatçının yüzlerce eseri yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.
Yalıkavak Mahallesi’nde bulunan MGallery The Bodrum Hotel, mimarisinin yanı sıra içerisinde bulundurduğu ünlü sanatçıların yüzlerce eseriyle de sanatseverin, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Otelin girişinden itibaren başlayan eserleri görenler tam not veriyor. Deniz, kum ve güneşin yanına sanat eserlerini de ekleyen ünlü iş adamı Murat Delibalta, özenerek seçtiği eserlere her gün yenisini eklemeye devam ediyor. Oteli paha biçilemeyen sanat eserleriyle süsleyen Delibalta, sanatsever kişiliğiyle de dikkat çekiyor.
Bodrum’a yeni bir soluk getiren ve ilçenin en lüks otellerinden biri olan MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak, farklı tarzıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Ünlü iş adamı Murat Delibalta tarafından seçilen birbirinden ünlü sanatçıların eserleri dikkat çekiyor. Bodrum’un en önemli destinasyonlarından biri olan Yalıkavak’ta bulunan otelin kumsalına kadar her köşesinde paha biçilemez sanat eserleri bulunuyor. Kendi koleksiyonunu da oteline taşıyan sanatsever Delibalta’nın heykelleri otele gelen misafirler tarafından da büyük ilgi görüyor.
Sanatsever iş adamı MGallery The Bodrum Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Delibalta, otelde bulunan eserlerin otele değer kattığını ifade ederek, "Otelimize bu eserler değer katıyor. Yerli ve yabancı misafirlerimiz çok keyif alıyor. Ben de bunu gördükçe daha da keyifleniyorum. Otelimize daha fazla sanat eseri kazandırmak için çaba sarf ediyorum. Ülkemizin değerli sanatçıları ve farklı ülkelerdeki değerli sanatçılar tarafından yağlıboya tabloları, heykeltıraşlar ve bazı ikonlar otelimize kazandırdım. Bu koleksiyonlar önümüzdeki yıllarda da genişleyerek devam edecek. Sahile, deniz kenarlarına bile heykeller koyduk. Gelen misafirler buradaki heykelleri görüyor inceliyor ve daha sonra bizler teşekkürlerini sunuyorlar böyle bir otel kazandırdığımız için" dedi.