Tarih: 11.09.2024 09:58

Turizmci Aygün, GETOB başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’ (GETOB) nin 28 Eylül’de yapacağı genel kurulda Cengiz Aygün yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Aygün ‘otelcilik sektörünün dinamiklerini, zorluklarını ve fırsatlarını yakından ekip olarak daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Turizmci Cengiz Aygün, Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (GETOB) 28 Eylül’de yapacağı genel kurulda başkanlık için aday olduğunu açıkladı. Marmaris, Datça, Sarıgerme, Muğla, Ula Akyaka, Dalyan, Dalaman, Ortaca ilçelerini de kapsayan GETOB başkanlığı için Aygün’ün adaylık açıklamasına asil üye listesindeki Nevcihan Eren, Onur Ülgen, Volkan Şimşek ve Kadir Çalışır da katıldı.

Aygün, açıklamasında otelcilik sektörünün dinamiklerini, zorluklarını ve fırsatlarını yakından bilen bir ekip olarak GETOB’u daha ileriye taşımayı ve sektöre katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti. Sektörün pandemi sonrası toparlanma sürecinde karşılaştığı zorluklara dikkat çeken Aygün, GETOB’un etkin liderliğiyle bu zorlukların aşılacağını ve sektörde ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet gücünün artırılacağını ifade etti. Aygün, GETOB yönetim kurulu başkanlığına adaylığında; sektördeki tüm otellerin büyük ya da küçük fark etmeksizin ortak sorunlarını çözmek için birlik içinde çalışacak, çatı örgütleri ve bölgesel yönetimlerle işbirliği yaparak turizm sezonlarını 9 aya uzatmak için projeler geliştirecekleri açıkladı. Ayrıca uluslararası arenada Türk turizmini daha güçlü kılmak için inovasyon, dijitalleşme ve müşteri memnuniyeti projeleri geliştirmeyi, bölgenin tanıtımını artırmak amacıyla çeşitli atölye çalışmaları düzenlemeyi hedeflediklerini belirtti.

Kış dönemlerinde otel çalışanlarına ve yöneticilere yönelik eğitim programları düzenleyip, genç yetenekleri teşvik edecek ve çalışan haklarını iyileştirmek için çalışacak. Ayrıca, otel çalışanlarının lojman ihtiyacını karşılamak için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından planlanan projelere destek vereceklerinin sözünü de veren Cengiz Aygün, 28 Eylül’de Marmaris Armutalan Kültür Merkezi’nde yapılacak olan genel kurul sonrası mevcut başkan Mustafa Deliveli’nin aday olmayacağını açıklaması üzerine başka aday çıkmaması durumunda seçime tek adayla girilecek.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB