TURİZM YAZARLARI ERCİYES´E HAYRAN KALDI

TURİZM YAZARLARI ERCİYES´E HAYRAN KALDI

Türkiye´nin önemli gazete, televizyon ve dergilerinin editör, temsilci ve yazarlarından oluşan 27 kişilik heyet Kayseri programları çerçevesinde Erciyes´i de ziyaret etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nce yapılan yatırımları yakından gören turizm gazetec

Türkiye´nin önemli gazete, televizyon ve dergilerinin editör, temsilci ve yazarlarından oluşan 27 kişilik heyet Kayseri programları çerçevesinde Erciyes´i de ziyaret etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nce yapılan yatırımları yakından gören turizm gazetecileri Erciyes´e hayran kaldılar.

İki günlük bir program için Kayseri´ye gelen ve Kayseri programlarının ilk gününde kent merkezindeki tarihi mekânları gezen turizm gazetecileri, ikinci gün Erciyes´e çıktı. Turizm yazarlarına Erciyes Kış Sporları Merkezi hakkında, Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı tarafından bilgi verildi.

Sunum sonrası Erciyes´i gezen ve Erciyes´i dünya çapında kış turizm merkezi haline getiren yatırımları yerinde gören gazeteciler Erciyes´le ilgili beğenilerini dile getirdiler. Erciyes´e hayran kaldıklarını belirten gazeteciler ´´Buradaki tesisleşme olağanüstü. Çok büyük yatırımlar yapılmış. Kendimizi bir Avrupa ülkesinin kayak merkezinde gibi hissettik. Gerçekten buradaki tesisler, pistler ve sosyal alanlar Avrupai standartlarda dizayn edilmiş. Erciyes´e en kısa zamanda tatil için tekrar geleceğiz" ifadelerini kullandılar.