Turgutlu kurtuluşunu İkilem konseri ile kutladı

Turgutlu kurtuluşunu İkilem konseri ile kutladı

Turgutlu kurtuluşunu İkilem konseri ile kutladı

Turgutlu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıldönümü İkilem konseri ile kutlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği konserde sevilen şarkılarını seslendiren İkilem’e, Turgutlu halkı eşlik etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Kurtuluş Haftası konserleri devam ediyor. Turgutlu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıldönümünde, Serhat Karan ve Uğur Ateş’ten oluşan İkilem grubu konser verdi. Konsere Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Turgutlu Belediye Başkanvekili Bilge Cebe, MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, Strateji Dairesi Başkanı Hale Evrim Akman ve binlerce vatandaş katıldı.
Ankara’da düzenlenen kurultay dolayısıyla konsere katılamayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in göndermiş olduğu kutlama mesajı okundu. Turgutlu’nun kurtuluşunun 102’nci yıldönümünü kutlayan Başkan Zeyrek, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitleri minnet ve şükranla andı. Telgrafın ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Turgutlu’lu vatandaşların kurtuluş gününü kutladı. Deste, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu topraklar için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos şanlı zaferimizden bu yana kurtuluş haftası konserleriyle coşkumuzu en üst düzeyde yaşıyoruz. Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek öncülüğünde, tüm ilçelerimizde düzenlediğimiz konserlerle kurtuluşlarımızı bayram havasında kutluyoruz. İkilem grubunun muhteşem performansı ile unutulmaz bir gece geçireceğiz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Turgutlu Belediye Başkanvekili Bilge Cebe ile birlikte, İkilem grubuna teşekkürlerini iletti, çiçek takdiminde bulundu. İkilem grubu hem kendi şarkılarını hem de bilinen şarkıları seslendirirken Turgutlulu vatandaşlar da şarkılara eşlik etti.