Turgutlu Belediyesi 2024 yılı asfalt sezonunu açtı

Turgutlu Belediyesi 2024 yılı asfalt sezonunu açtı

Turgutlu Belediyesi 2024 yılı asfalt sezonunu açtı

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri uygun mevsimin gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açtı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Planlanan program dahilinde hemşehrilerimizi kaliteli yollarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın göreve gelmesiyle kurulan asfalt şantiyesinin ardından 250 km asfalt serimi yapan ve birçok yolu yenileyen Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2024’e de hızlı bir giriş yaptı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilk olarak Fatih Sanayi Sitesi’nin dördüncü kısmı için kolları sıvadı. Yoğun tempoda çalışarak yolu vatandaşlar için daha güvenli ve konforlu hale getiren ekipler, Fatih Sanayi Sitesi’nin dördüncü kısmında 7000 m2 asfalt serimini gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri program dahilinde asfaltlama çalışmalarına devam edecek.
“250 kilometre asfaltı Turgutlu’nun sokaklarına serdik”
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerden birisi de yol sorununa kalıcı çözüm bulunulması yönündeydi. Geldiğimiz noktada bu sorunun önemli bir bölümünü çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Asfalt Şantiyesini kurmamızın ardından 250 kilometre asfaltı Turgutlu’nun sokaklarına serdik. Havaların ısınmasıyla birlikte 2024 yılının ilk asfalt serim çalışmasını da gerçekleştirdik. Planlanan program dahilinde hemşehrilerimizi kaliteli yollarla buluşturmaya devam edeceğiz. Tüm mesai arkadaşlarıma özverli çalışmaları için teşekkür ederim” dedi.