TÜGVA’nın proje ve faaliyetleri değerlendirildi

TÜGVA’nın proje ve faaliyetleri değerlendirildi

TÜGVA’nın proje ve faaliyetleri değerlendirildi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği, yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak üzere, Yüksek İstişare Kurulu Heyeti ile geniş katılımlı Eskişehir’de bir toplantı düzenledi.
Toplantıda: Eskişehir’de gençlere yönelik hayata geçirilecek projeler ve faaliyetler detaylı bir şekilde değerlendirildi. Eskişehir’de gençliğe ve TÜGVA’ ya hayırlar getirmesi temennisiyle başlanan bu istişare toplantısı, geleceğe yönelik önemli kararların alındığı verimli bir platform oldu.
Toplantı ile ilgili olarak TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Ramazan Anıl, ‘’TÜGVA’ nın misyonu ve vizyonu doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdik. Sunumda; özellikle gençlerin eğitimine, sportif faaliyetlere ve zekâ becerilerinin geliştirilmesine yönelik projelere değindik. Gençlerimiz, bizim geleceğimizdir. Onların her alanda donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için TÜGVA Eskişehir olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Anıl, ‘’TÜGVA Eskişehir’in gençlerimize yönelik bu yeni dönem projeleri, Eskişehir’in gençlik potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve geleceğe yönelik güçlü bireyler yetiştirmek amacıyla hayata geçirilecek. Toplantı, Eskişehir’in gençlerine değer katacak projelerin hayata geçirilmesi adına önemli bir adım olarak öne çıktı. TÜGVA Eskişehir, gençlerimizin her alanda gelişimini desteklemek için özveriyle çalışmaya devam edecektir’’ dedi.
Toplantıda öne çıkan projeler arasında; yeni dönemde faaliyete geçecek olan futbol, basketbol ve dil okulları yer aldı. Bu okullar, gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak şekilde tasarlandı. Spor okullarıyla gençlerin takım ruhunu, disiplinini ve sportif yeteneklerini geliştirmeleri hedeflendi. Dil okulları sayesinde, global dünyaya entegre olmaları amaçlanıyor. Ayrıca, zekâ oyunları ve stratejik düşünme becerileri üzerine odaklanan programlarla, gençlerin analitik düşünme kapasitelerinin artırılması planlanıyor.
Toplantı sonunda; katılımcılar arasında yapılan değerlendirmelerle, projelerin başarıyla uygulanması için gereken adımlar belirlendi.